Populära varumärken

Här hittar du vår tips på populära varumärken och tillverkare av barnleksaker, barnrumsinredning och dockor. Vår favoriter är Kids Concept, STOY, Kidkraft, Sebra och String Furniture. Underbara dockor kommer från MissMiniMe och Our Generation. Fyll barnrummet med tidlösa leksaker som håller i generationer.

Kids Concept

Kids Concept, ett svenskt varumärk med tidlösa barnleksaker och barnrumsinredning. Kids Concept erbjuder ett brett sortiment allt från barnfåtöljer, soffor, gunghästar och fina träleksaker.

Kids Concept, startade sin verksamhet år 2007 med placering i Borås. Kids Concept designar och utvecklar egna mönster och produkter. Mixa och matcha sortimentets produkter med varandra. Med några få produkter förändrar man enkelt barnrummet. Läs mera!

Sebra

Sebra, dansk design. Sebra kombinerar en modern design med klassiska, gedigna hantverk som stickning och virkning. Flera av produkterna är handgjorda i naturmaterial som trä, ull och bomul

Sebra strävar efter att skapa produkter som tilltalar både barnens önskemål men även föräldrarnas krav på kvalitet och kreativitet.

String Furniture

String Furniture, populära bokhylla för snygg och praktisk förvaring. Passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet.

String Furniture skapades 1949 efter designtävling som paret Stinning vann. tävlingen arrangerades av Bonnier, för att skapa förvaring för alla böcker.

STOY

STOY, ett svenskt varumärken med ett brett sortiment av ljuvliga leksaker som träleksaker, inredning och barncyklar. Stoy är ett svenskt märke som tillverkar leksaker som kombinerar skandinavisk design med hög kvalitet.

STOY har ett brett utbud av leksaker och erbjuder allt från gosedjur och dockhus till cyklar, leksaker för roll-lek och aktivitetsleksaker för baby. Vilken leksak ditt barn än vill ha kan du vara ganska säker på att Stoy har något att erbjuda! Läs mera!

Our Generation

Our Generation, Dockorna från Our Generation är gjorda av högsta kvalitet, och genom rollspel med dockorna stimulerar det barnens fantasi, samspel, känslor och språkkunskaper. Our Generation är en serie med vackra och uttrycksfulla dockor som är 46 cm långa.

Our Generation, verkliga dockor i stor storlek. Många roliga tillbehör som glassbil, cykel och häst finns att köpa till förutom fina dockkläder för alla tillfällen. Our Generation är en serie med vackra och uttrycksfulla dockor som är 46 cm långa. Dockorna finns i många olika utföranden och alla dockor har sin egen personlighet, välj den som passar dig bäst! Det finns också en mängd olika kläder, hästar, möbler och tillbehör till din docka som gör leken ännu roligare. Läs mera!

Howa Toys

Howa Toys, fina träleksaker designade i Tyskland. Allt i från leka affär och köksleksaker till snickarbänkar och träbilar. Alla leksaker följer EU-standard och är certifierade. Howa erbjuder träleksaker som är idealiskt utvecklade för att barnen ska få använda sin fantasi i rollek och vardaglig lek.

Howa erbjuder träleksaker som är idealiskt utvecklade för att barnen ska få använda sin fantasi i rollek och vardaglig lek. Populära leksaker från Howa finner du arbetsbänkar, affärer, barnkök, sminkbord och mycket mer! Läs mera!

MissMiniMe

MissMiniMe, Underbara dockor från det norska märket MissMiniMe. Handgjorda dockor av i massor av olika utseenden för att ditt barn ska kunna skapa en liten kopia av sig själv. Dockorna kan stylas med klänningar, skor och håraccessoarer. Dockorna passar för barn mellan 4 och 12 år.

MissMiniMe, Dockorna kan stylas med klänningar, skor och håraccessoarer. Dockorna passar för barn mellan 4 och 12 år. Läs mera!

Mr Maria

Mr Maria, En Miffylampa har blivit något av en modern klassiker till barnrummet.

Mr Maria, En Miffylampa