Populära varumärken

Kids Concept, ett svenskt varumärk med tidlösa barnleksaker och barnrumsinredning. Kids Concept erbjuder ett brett sortiment allt från barnfåtöljer, soffor, gunghästar och fina träleksaker.

Kids Concept, skapas år 2010…

Sebra, dansk design. Sebra kombinerar en modern design med klassiska, gedigna hantverk som stickning och virkning. Flera av produkterna är handgjorda i naturmaterial som trä, ull och bomull.

Sebra strävar efter att skapa produkter som tilltalar både barnens önskemål men även föräldrarnas krav på kvalitet och kreativitet.

String Furniture, populära bokhylla för snygg och praktisk förvaring. Passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet.

String Furniture skapades 1949 efter designtävling som paret Stinning vann. tävlingen arrangerades av Bonnier, för att skapa förvaring för alla böcker.

No fred,

Our Generation, Dockorna från Our Generation är gjorda av högsta kvalitet, och genom rollspel med dockorna stimulerar det barnens fantasi, samspel, känslor och språkkunskaper.

Howa Toys, fina träleksaker designade i Tyskland. Allt i från leka affär och köksleksaker till snickarbänkar och träbilar.

MissMiniMe, Underbara dockor från det norska märket MissMiniMe. Handgjorda dockor av i massor av olika utseenden för att ditt barn ska kunna skapa en liten kopia av sig själv. Dockorna kan stylas med klänningar, skor och håraccessoarer. Dockorna passar för barn mellan 4 och 12 år.

Mr Maria, En Miffylampa har blivit något av en modern klassiker till barnrummet.